Torskarnevalen 26:e augusti 2018

Söndagen den 26:e augusti var det dags för Torskarnevalen. Vi hade väldigt tur med vädret, det regnade dagen innan och dagen efter, men söndagen den 26:e var det uppehåll. Det kom familjer från hela byn till Torshuset.
Barnen såg förväntansfulla ut när de fick sina biljetter vid entrén. En biljett för popcorn, en för att åka häst och vagn, en för make over, en för en ballong och en för ansiktsmålning. De rusade in, en del provade på lyckohjulet, andra gick till tavelramen och provade att klä ut sig, kamerorna gick varma. Hoppborgen var full med barn som hade hopp i benen.
Klockan två så var det trollerishow med mycket skratt, efter den så blev det skateuppvisning med Stehags coola skatetjejer. Då kom det några droppar regn, men det motade vi bort genom ett ordentligt godisregn så var den saken löst. Torskarnevalen avslutades klockan fyra och både föräldrar och barn såg nöjda ut när de tackade för sig och gick hem.
Det är naturligtvis en del arbete med att arrangera en Torskarneval, men när man ser alla glada barn, så var det så värt det.
Indy, Jesper och Adam

Bilder av Allis Nilsson