Tambourelli-VM i Stehag 27-28 juli 2019

Under helgen spelades över 200 matcher av 75 deltagare från 6 olika länder (Sverige, Norge, Tyskland, Skottland, England och Japan), i åldrarna 7-57 år och under 12 olika kategorier!

På lördagen började vi dagen med en jättefin uppvisning från FK Tors trampolin-klubb vid Torstugan i Råröd, sedan kom vi igång med matcherna. Tyvärr blåste det för mycket rakt in från sjön, så vi bestämde oss snart för att flytta upp till hallen. Flytten gick snabbt och smidigt, och alla gruppspelsmatcher hanns med att spelas i tid.

På söndagen blev matcherna ännu tuffare och deltagare ännu tröttare, men alla kämpade tappert och klubben lyckades ta hem en del av priserna:

Guld

Indy Lennartsson (dam-singel).

Jacob Larsson (10-12 år pojk-singel).

Elias Ohlsson & Jacob Larsson (mix-dubbel 10-12 år).

Silver

Finn Lennartsson (mix-dubbel) tillsammans med Hannah Franz från Dresden.

Jonny Jönsson (Över 50-dubbel) tillsammans med Yuichi Mastumura från Tokyo.

Julia Jönsson & Emile Lennartsson (Mix-dubbel 10-12 år).

Elmer Åsegård & Algot Erlandsson (Mix-dubbel upp till 9 år).

Vi hade ett jättebra samarbete med Stehags AIF, Röda korset, Stehags Intresseförening. Vi fick sponsring/lotteripriser från Eslövs Kommun, Din Utemiljö i Skåne, Sydvatten, Matboden, Björks fisk, Bolist, CHS Ljud & Ljus, Gunnaröds gård, Intersport Eslöv, ICA Kvantum Eslöv, Sport & Gravyr, Royal Biscuit, Wrights flora, Nyrups Naturhotell, Örtofta slott, Pizzaboden och Saker som jag har.

Det var första gången ett Tambourelli-VM hölls i Sverige, och alla var jättenöjda med hela arrangemanget från start till slut. Tack till alla er i klubben och runt omkring som hjälpte till med glada leende och välkomnande alla våra gäster med öppna armar och till den fina publiken som hejade på!

Nästa år hålls VM i Freital, Tyskland, 18-19/7 2020